שוקולד היא שפת האהבה שלנו
מה הסיפור?
היי, אנחנו דניאל ואליה, והיום אנחנו הבעלים של המותג המוביל בשוק השוקולד הטבעוני בישראל, שעשה את ההשקה המצליחה ביותר בקטגוריה שלנו בארה"ב.
אבל לפני כל זה, ב-2015, הכרנו כי לשנינו היה תחביב משותף: לנסות לייצר שוקולד חלב טבעוני.
במשך שנתיים התחביב הלך והשתלט על המטבח שלנו, ותוך כדי גם התאהבנו. ב-2017 יצאנו להדסטארט הראשון שלנו וגילינו שיש הרבה אנשים שרוצים שוקולד טעים ללא חלב. אפילו הרבה מאוד אנשים.
הביקוש היה גדול כל כך שהצלחנו לגייס מיליוני שקלים מהקהילה וממשקיעים פרטיים, בעזרתם השקנו את המוצרים שלנו בארה"ב, הקמנו מפעל משלנו בצפון והשקנו עוד מוצרים. תוך כדי הספקנו גם איכשהו להקים משפחה, ונולדו לנו אייל ואיתן המתוקים. מדהים כמה קרה בשנים האלה!
החזון
מחליפים את השוקולד החלבי
אנחנו הפודיז הכי גדולים כשזה מגיע לשוקולד חלב, אבל אנחנו גם מכירים מה קורה בתעשיית החלב ומזדהים עם הרבה אנשים שכבר לא כזה מתאים להם לצרוך חלב. שוקולד פנדה הוקמה כדי לקדם את השינוי הזה - להחליף את השוקולד החלבי בשוקולד נקי מחלב שהוא טעים, מפנק ונפלא בדיוק באותה מידה, אם לא יותר.
עושים את השינוי יותר פשוט
אנחנו מאמינים שכדי לעשות שינוי צריך לעשות שהשינוי יהיה נעים עבור אנשים. ככל שזה יותר קל, ככה יותר אנשים יחליפו את החלב שהם צורכים במוצרים אחרים. לכן, לייצר מוצר שהוא באמת באמת טעים, בלי פשרות, ונותן את החוויה המלאה של מוצר חלבי, זה כל-כך חשוב. אנחנו תמיד משפרים את המוצר והמותג שלנו ככה שכמה שיותר אנשים יחליפו את השוקולד החלפי בנו, ורואים את המותגים האחרים של שוקולד טבעוני כשותפים לחזון ולא כמתחרים.
נהנים מהביחד ומהחיים
מבחינתנו, ליהנות זה חלק מהותי מהחיים של כולנו. הנאה והרגשה טובה עושות אותנו עובדים יותר טובים, אנשי משפחה יותר טובים, חברים יותר טובים ובכללי, זה מה שנותן צבע ומשמעות לחיים. הקמנו את העסק כי היה לנו כיף אחד עם השני וכי רצינו לעבוד כדי ליצור משהו מהנה עבור אחרים, ועד היום, לא משנה כמה מאתגר, אנחנו משתדלים תמיד למצוא את ההנאה.
לא שואלים אמא מי הילד האהוב עליה... באמת שאין טעם מועדף, אני מעדיפה בכל פעם טעם אחר
אליה עדי ברקת
מייסדת שותפה
אליה גנבה לי את התשובה אז אני אנסה להיות יצירתי ;) הטעם האהוב עלי זה האחד שאנחנו מפתחים כרגע...
דניאל ברקת
מנכ"ל ומייסד שותף
עבורי, הקרמלח היה אהבה ממבט ראשון. גם מלוח וגם מתוק, עם שבבי קרמל קטנים כאלה, הייתי מתחתנת איתו אם היה אפשר
הדס גולן שדה
סמנכ"לית שיווק
חטיף פיסטוק חלבה, בגלל שהוא הכי טעים, כמובן
שרון נ. ברקת
מנהל אדמיניסטרציה
חטיף בוטנים וקורנפלקס. למה? כי זה פשוט עונג צרוף
רועי אלאור
מנהל ייצור
הבחירה שלי זה חטיף קוקוס קלוי! הארומה העשירה שלו מחמיאה בצורה מושלמת לתחושה של הקרמיות
דן ברום
סמנכ"ל פיתוח
הטעם האהוב עלי זה חטיף פיסטוק חלבה, השילוב טעמים הזה זה בדיוק מה שאני אוהב
אורי ברקת
שירות לקוחות
מבחינתי קרם נוגט. הוא פשוט הטעם הכי טעים שיש!
צביקה בנדט
מנהל כללי ארה"ב